Uthyrare kommersiella lokaler

Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss? Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka leva och bo i. Balticgruppen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Vi söker dig som vill arbeta som uthyrare av kommersiella lokaler.

Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Löpande kontakt med befintliga hyresgäster i alla typer av frågor och förhandlingar.
  • Visa lokaler för befintliga och potentiellt nya hyresgäster.
  • Ansvara för att ta fram ritningar på lokaler tillsammans med arkitekt. Se till att kundens och Balticgruppens behov och krav uppfylls.
  • Sätta en hyresnivå utifrån marknadshyra och framtagen kalkyl, samt ansvara för framtagande av offert till kund.
  • Svara på förfrågningar.
  • Skriva hyresavtal.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av hyresjuridik/fastighetsjuridik och/eller är utbildad ekonom samt har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter eller liknande. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen.

För att bli en del av Balticgruppen förväntas du vara självgående och ta stort eget ansvar. Du är handlingskraftig, engagerad och professionell.

För att passa i rollen så är det viktigt att du har ett utpräglat sinne för service och gärna gör det lilla extra. Du är proaktiv, ser vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Som person är du välorganiserad, prestigelös, förtroendeingivande och kan arbeta självständigt. Du har en positiv framtoning och har lätt för att kommunicera med andra.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Malin Ledin via tfn: 0733-51 27 57 eller Andreas Christiansen via tfn: 0733- 51 27 46. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt dock senast den 24 september via Clockwork.

Om företaget

Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Företagets rötter och hjärta finns i Umeå. Inom alla de områden vi verkar är vårt mål att stärka Umeås attraktionskraft och bidra till att alla som bor och verkar här kan göra det med de bästa förutsättningarna.

Vår affärsidé går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi.

Vi är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Balticgruppen förvaltar idag cirka 320 000 kvm. Beståndet består i huvudsak av kommersiella fastigheter med lokalhyresgäster och kontor men även cirka 1000 bostäder.