Balticgruppen Entreprenad söker entreprenadingenjör

Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Balticgruppen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap.

Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar.

För att bli en del av Balticgruppen förväntas du vara självgående och ta stort eget ansvar. Du är handlingskraftig, engagerad och professionell.

Vi vill utvecklas med dig, vill du utvecklas med oss?

I din roll som entreprenadingenjör kommer du att vara med tidigt i projekten och bistå med kalkyler, utredningar och planering. Du kommer även få styra egna projekt där underentreprenörer behöver upphandlas samt göra uppföljningar. Du kommer i ditt dagliga arbete at komma i kontakt med branschens regelverk samt nomenklatur, du bör därför känna dig bekväm med dessa. Du bör ha högskoleingenjörsexamen eller motsvarande.

Vem är du?

  • Du är positiv, gillar utmaningar och kan prioritera.
  • Tar ansvar för en större helhet än den egna och ser möjligheterna med goda relationer och att kommunicera på ett trevligt sätt.
  • Trivs i förhandlingssituationer.
  • Uppskattar att jobba i team.
  • Har sinne för god kvalité och en frisk miljö.
  • Kommunicerar väl i tal och skrift.
  • Du är Handlingskraftig, Engagerad och Professionell.
  • B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Om Balticgruppen

Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Företagets rötter och hjärta finns i Umeå. Inom alla de områden vi verkar är vårt mål att stärka Umeås attraktionskraft och bidra till att alla som bor och verkar här kan göra det med de bästa förutsättningarna. Vår affärsidé går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi.

Vi är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Balticgruppen förvaltar idag cirka 320 000 kvm. Beståndet består i huvudsak av kommersiella fastigheter med lokalhyresgäster och kontor, men även cirka 1000 bostäder.

Balticgruppen Entreprenad AB är ett dotterbolag till Balticgruppen Bygg AB och ett innovativt entreprenadbolag inom Balticgruppen AB. Vi har höga ambitioner med det vi gör och bärs av en vision att tillsammans i Balticgruppen skall vi utveckla och producera projekt med arkitektur och funktion i Världsklass!

Vi arbetar till stor del med egenutvecklade projekt men även tillsammans med externa kunder i strategiska samarbeten och hyresgästanpassningar.

Inom Balticgruppen Entreprenad AB har vi höga ambitioner när det gäller kundnöjdhet, lönsamhet och att bedriva en effektiv verksamhet. I det arbetet har alla medarbetare en viktig roll att fylla, var och en utifrån sina arbetsuppgifter.

Organisationen präglas av prestigelöshet och att vi hjälper varandra när det behövs. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar för såväl de egna arbetsuppgifterna som för inhämtande av den information som krävs för att utföra jobbet.

Sista ansökningsdag: 18 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vid frågor kontakta produktionschef Fredrik Wirenblad, 090 – 71 72 36 eller via mail.