Projektekonom/Controller (vikariat)

Utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss

Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Balticgruppen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap.

Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar.

För att bli en del av Balticgruppen förväntas du vara självgående och ta stort eget ansvar. Du är handlingskraftig, engagerad och professionell.

Vi vill utvecklas med dig, vill du utvecklas med oss?

Projektekonom/Controller (vikariat):

Vi söker dig som vill arbeta som Projektekonom/Controller (vikariat).  I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Analysera och följ upp den ekonomiska ställningen fortlöpande i projekt
  • Ansvara för dokumentation och rutiner kring projektstyrning
  • Fortlöpande dokumentation av avvikelser angående projektbudget tillsammans med projektledare
  • Sammanställning och upprättande av månadsrapport mot ledning
  • Visst ekonomiskt och slutattestansvar
  • Ta fram underlag för projektavslut
  • Delta aktivt i budgetarbetet

Omfattning: Heltid

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av projektekonomi och/eller är utbildad civilekonom samt har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter eller liknande. Meriterande är erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen. Du förväntas kunna arbeta självständigt med analyser samt hitta arbetssätt som förbättrar arbetsprocesser och system. Du har vana och god kunskap i Excel. Vi kommer under hösten 2017 att implementera ett nytt affärssystem, Agresso, där du i din roll kommer att lära ut och stötta medarbetare när det gäller projektdelen. Det är därför viktigt att du har förståelse för och intresset att hantera och arbeta i olika affärssystem samt har en pedagogisk förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agresso. Du har ett stort intresse för ekonomi och trivs med administrativa uppgifter.

För att passa i rollen är det viktigt att du är en lyhörd, proaktiv lagspelare som ser vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Som person är du strukturerad, noggrann och välorganiserad.

Att samarbeta, vara engagerad och ha en god kommunikativ förmåga är förutsättningar för att göra ett bra jobb och trivas hos oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten är ett vikariat på minst 1 år.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 14 maj. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Jobb-ID är 20468. Sök tjänsten här.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ola Pettersson, 070-377 53 49 eller ola.pettersson@se.experis.com