Bostadsfastigheter

Hyresbostäder på Backenvägen

På Backenvägen ligger charmiga två- och flerbostadshus i trä, byggda under 1940-talet.

Hyresbostäder på Lasarettsbacken

På Lasarettsbacken 1 och 3 finns totalt 15 lägenheter i varierande storlekar uppdelade i två bostadshus byggda på 1940-talet. Husen ligger i direkt anslutning till Umeå universitet och Norrlands Universitetssjukhus, NUS. Med det läget har bostäderna en av Umeås kanske bästa utsikter över staden.

Hyresbostäder på Umedalsallén

Umedalsallén 31 består av 40 lägenheter i ett tio våningar högt punkthus. I området ligger en av Europas finaste skulpturparker men också ett stort utbud av service och kommunikationer.

Hyresbostäder på Pilgatan

I de charmiga kvarteren öst på stan i centrala Umeå finns 12 lägenheter i varierande storlekar på Pilgatan 3. Lägenheterna är uppdelade i två bostadshus med både större och mindre lägenheter.

Studentbostäder på Tvistevägen

Tvistevägen 1–11 består idag av 432 studentlägenheter, samtliga på 25 kvadratmeter. Området utökas med ytterligare lägenheter på 16 respektive 24 kvadratmeter under våren 2017. Här nedan hittar du information om respektive typ av lägenhet.

Husnumrering

Läs mer om nybyggnationerna här.

25 kvadratmeter

Lägenheterna har egen ingång, kök, våtutrymme med dusch och möjlighet till bredband (tecknas separat). I detta attraktiva läge bor du i direkt anknytning till Umeå Universitet och har köpcentrum med matbutiker, apotek och matställen inom gångavstånd.

Planritning 25 kvm

16 kvadratmeter

I första etappen under våren 2017 utökas området med 128 stycken lägenheter, samtliga med en yta på 16 kvm och är möblerade. Den inredning som ingår i lägenheten är ett bord, två stolar, en pall samt den fasta inredningen så som säng (madrass ingår ej).

Planritning och bilder hittar du här:

Planritning 16 kvm

Bilder 16 kvm (Inredning som ingår vid förhyrning av lägenhet är endast enligt ovan specifikation.)

24 kvadratmeter

I maj 2017 stod de första 24 kvadratmeter stora lägenheterna klara. Lägenheterna är inte möblerade.

Planritning 24 kvm

Bilder 24 kvm (Inredningen är endast ett förslag och ingår ej vid förhyrning av lägenhet.)

Trivselbostäder på Marielund

Här erbjuder vi hyresbostäder med hög standard och med närhet till service, rekreation och kommunikationer. Lägenheterna i Marielund är nyproducerade med modern planlösning.

Planlösning översikt

IMG_0016 2 IMG_0007 1

IMG_0013 1 IMG_0010

IMG_0006 1 IMG_0015 1